Bedrijfsruimte huren in Amsterdam

Wil je een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Bekijk dan eerst de voor- en nadelen van een bedrijfsruimte in deze drukke miljoenenstad. Vaak wordt de keuze van een bedrijfsruimte in Amsterdam al gemaakt voordat er wordt gekeken naar andere opties, die wellicht een betere oplossing voor jouw bedrijf bieden.

CBC Amstelveen

Amstelveen, het nieuwe Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsruimte in de buurt van Amsterdam, bekijk dan eens de mogelijkheden in Amstelveen. Waar de huurprijzen in Amsterdam door het dak schieten en de opties beperkt zijn, zijn er in Amstelveen genoeg voordelen om hiervoor te kiezen. Het Color Business Center in Amstelveen biedt al deze voordelen voor een topprijs. Zo kun je bij ons genieten van onder andere:

  • Gratis parkeerterein
  • Restaurant en terras
  • Gratis Wi-Fi

Dit zijn echter niet de enige redenen om onze bedrijfsruimte te huren. Amsterdam ligt op slechts enkele minuten rijden en ook de luchthaven Schiphol is erg makkelijk en snel te bereiken. Maar ook het centrum van Amstelveen zelf, met uitstekende winkels en restaurants, is binnen 5 minuten te bereiken.

Daarom bedrijfsruimtes van Color BC

Naast de hierboven vermelde voordelen, zijn er nog tal van andere voordelen waar je van kunt genieten door bij ons een bedrijfsruimte te huren. Amsterdam biedt vaak kantoren met een stoffig imago en ouderwets meubilair. Een bedrijfsruimte huren is slechts één van de mogelijkheden van Color BC. Je keuze kan ook vallen op één van de volgende opties:

  • Het huren van flexplekken.
  • Keuze uit gemeubileerd en ongemeubileerd kantoor.
  • Gebruik van vergaderzalen en coachruimtes
  • Gebruik van de lounge (inclusief gratis Wi-Fi)

Kom eens langs

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in ons Color Business Center in Amstelveen? We nodigen je graag uit om je het pand te laten zien en de opties te bespreken! Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een e-mail te sturen via info.amstelveen@colorbc.nl, of een belletje te plegen via ons telefoonnummer +31 (0)20-758 57 58. Een professionele, luxe bedrijfsruimte huren in de buurt van Amsterdam was nog nooit zo makkelijk.

 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen