Bedrijfsruimte in Gouda

Bij Color Business Centers ben je aan het goede adres voor kantoorruimte. Al meer dan 15 jaar verzorgt Color Business Centers een breed scala aan soorten en maten bedrijfsruimte. Gouda is  één van de plaatsen waar Color Business Centers een vestiging heeft.

bedrijfsruimte in gouda

Gouda als vestigingsstad voor jouw bedrijf

De prachtige, gezellige stad Gouda is een goede plaats om jouw bedrijf te vestigen. De stad ligt in het groene hart centraal gelegen in de randstad. Het prachtige historische centrum is de ideale plaats voor een zakenlunch of diner. Gouda is met de auto goed bereikbaar via rijksweg A20 en tevens uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Den Haag, Rotterdam, Leiden en Utrecht zijn allen in maar 20 minuten met de trein te bereiken.

CBC GOUDA GALLERIJ 2De locatie van bedrijfsruimte Gouda

De locatie van de Color Business Centers Bedrijfsruimte Gouda is gelegen op bedrijventerrein “Het Gouwe Kanaal” iets buiten de stad. Het kantoor kijkt uit op de prachtige groene velden en het mooie Gouwe kanaal. Dankzij deze ligging is je bedrijf gevestigd in een mooi landelijk gebied maar bevind je je toch centraal in de randstad.

Mogelijkheden bij het huren van bedrijfsruimte – Gouda

De service van Color Business Centers is zeer breed. Je kunt bij ons terecht voor een deelkantoor geschikt voor 1 persoon, maar ook hebben wij veel grotere bedrijven als klant. Het is zelfs mogelijk om een hele vleugel of verdieping te huren. Je kunt er ook voor kiezen alleen een virtueel kantoor te huren. Je huurt dan alleen een postbus, met of zonder telefoon beantwoording. Handig als je een klein bedrijf hebt dat altijd op weg is. Als je door heel Nederland werkt, kun je er ook voor kiezen om een flexplek voor alle Color Business Centers in Nederland te nemen. Je kunt dan plaatsnemen in een Color Business Centers vestiging.

Een flexibele bedrijfsruimte in Gouda

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij bij Color Business Centers als geen ander dat je gedurende de ontwikkeling van je bedrijf zelden dezelfde grootte kantoorruimte nodig hebt. De grootte van je kantoor kan bijvoorbeeld veranderen door marktwerking of omdat je daar zelf voor gekozen hebt. Bij Color Business Centers is het altijd mogelijk om de kantoorruimte mee te laten groeien of krimpen. Erg handig als je net een bedrijf start en nog niet weet hoe snel het bedrijf gaat groeien.

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen