Bedrijfsruimte Andelst

U bent op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte Andelst? Dan bent u bij het Color Business Center Andelst aan het juiste adres!

Bedrijfshallen in Andelst

Over de Color Business Center locatie

Het Color Business Center Andelst is gunstig gelegen op het ruime industrieterrein de Schalm, vlakbij Elst en Nijmegen, op de kruising van de A50 (Apeldoorn – Den Bosch) en de A15 (Tiel – Rotterdam). De Schalm is makkelijk bereikbaar en goed zichtbaar vanaf de snelweg. Kortom, een prima locatie voor iedereen die op zoek is naar bedrijfsruimte Andelst!

Het pand

Andelst zelf is een heel oud plaatsje, maar het Color Business Center Andelst is alles behalve oud; het pand is van alle moderne gemakken voorzien, en er is een vergaderruimte, receptie en lounge aanwezig. Het pand wordt 24/7 bewaakt en is rolstoeltoegankelijk. Bovendien kunt u gratis parkeren op het eigen terrein.

Mogelijkheden bedrijfsruimte Andelst

Er zijn zowel kantoorruimtes als bedrijfshallen te huur. Een privé kantoor huren voor 2 personen in Andelst begint bij € 495. U kunt uw bedrijfsruimte Andelst naar wens aanvullen met allerlei extra diensten. Uniek bij Color Business Center Andelst is dat telefoonbeantwoording inclusief is; wij nemen altijd uw telefoon op en verbinden door, of noteren een bericht. Dat is gewoon inbegrepen bij onze service!

Interesse?

Bel +31 (0)488–47 01 11 of stuur een mailtje naar info.andelst@colorbc.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen voor een sfeerimpressie van uw nieuwe bedrijfsruimte Andelst!

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen