Een bedrijfspand huren via Color Business Centers in Nederland

Op zoek naar het juiste pand voor uw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden van flexibel huren bij ColorBC. We bieden met name voor kantoorruimte, vergaderruimte en flexwerkplekken een breed scala aan mogelijkheden. Naarmate hun bedrijf groeit (of krimpt) kunnen huurders de diensten binnen onze business centers eenvoudig opschalen of afbouwen.

Bedrijfspand huren via Color Business Centers in Nederland

Bedrijfspanden te huur op toplocaties

Een goed bedrijfspand is uitstekend bereikbaar met de auto en middels het openbaar vervoer. De locaties hebben voldoende eigen parkeerruimte waarop huurders en hun bezoekers gratis kunnen parkeren. Er is altijd een goede OV verbinding naar nabijgelegen stations aanwezig, waardoor iedereen op eigen wijze naar de locaties kan afreizen. Deze mix heeft veel voordelen tegenover kantoren naast een centraal station waar parkeren en bereikbaarheid met de auto veel te wensen over laten.

Color Business Centers bedrijfspand huren in nederlandUitgebreide dienstverlening

Je kunt natuurlijk zelf een bedrijfspand huren en aankleden. Een kantoor in een Color Business Center biedt echter een groot aantal handige faciliteiten en mogelijkheden. Zo is er altijd een centrale receptie met ontvangstruimte. Indien gewenst wordt de ruimte geheel gemeubileerd geleverd. Voor huurders blijven de opties flexibel. Van het huren van slechts een enkele werkplek tot een complete vleugel of verdieping.

Alle aansluitingen worden voor je geregeld en binnen enkele dagen is er een eigen internet- en telefoonverbinding. Tot die tijd kan natuurlijk ook gebruik worden gemaakt van de gratis Wifi die in het gehele gebouw beschikbaar is en een telefonische antwoordservice vermindert de noodzaak van een eigen receptioniste. Voor zowel gasten als personeel beschikken veel van onze locaties over een restaurant. Het ontvangen van gasten in een sfeervolle lounge kan op alle locaties.

Een vergaderruimte nodig? Een breed scala vergader- en trainingsruimten staat indien nodig tot je beschikking. Deze zijn standaard voorzien van Wifi, beamers, whiteboard, flipover, comfortabele stoelen en gratis koffie en thee. Ze kunnen eenvoudig worden geboekt en per uur worden afgerekend.

Nog steeds een eigen bedrijfspand huren?

Niet overtuigd dat een Color business center aan jullie unieke kantoorwensen kan voldoen? Neem voor de zekerheid toch eens contact op met onze adviseurs.

 

 

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen