Sinds lange tijd hebben Color Business Center Lorentz en De Arnhemsche Schaakvereeniging (ASV) een warme band. De samenwerking is voor twee kanten prettig: voor het Lorentz is het mooi om maatschappelijk breder te denken dan alleen direct op kantoren te focussen, en voor ASV is het leuk verschillende omgevingen te hebben voor toernooien. Schaken is een sport waarbij analytisch denkvermogen, focus en creativiteit nodig is: iets wat wij willen uitdragen! Of zoals ze het bij ASV mooi verwoorden: ASV staat voor

A – Aanpakken wat we kunnen en Alle kansen benutten
S – Staan voor je zaak en Samen Sterk
V – Vriendschappelijk en Veel ideeën

ASV heeft op dit moment een aantal partners. Zo steunt het Color Business Center Arnhem Lorentz ons door het beschikbaar stellen van zaalruimte en andere faciliteiten en is daarmee onze belangrijkste partner bij onze toernooien, zoals het Open Schaak Kampioenschap van Arnhem (OSKA), de competitiewedstrijden en trainingsavonden .

Mocht u ook interesse hebben om een samenwerkingsverband met ASV aan te gaan, kunt u meer informatie vinden op www.asv-schaken.nl, of contact zoeken met Ruud Wille.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

CBC APELDOORNCBC ARNHEM LORENTZ
BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen