Color Business Center Andelst is gevestigd in “De Betuwe”. Een TOP locatie, direct aan de A15 (Tiel-Arnhem-Nijmegen) met 64 eigen parkeerplaatsen rondom het pand.
In november 2001 opende onder de naam Ondernemerscentrum De Schalm, gelegen op het gelijknamige industrieterrein De Schalm in Andelst, haar deuren. Vanuit de gemeente Overbetuwe is destijds het idee ontstaan een Ondernemerscentrum te realiseren met de intentie om startende ondernemers in het MKB een mogelijkheid te bieden zich te vestigen in een voor hen passende kantoor- c.q. bedrijfsruimte.

Het Ondernemerscentrum diende in eerste instantie als een ‘springplank’ voor deze ondernemers. Vanaf november 2001 heeft Jeroen Tolmeijer het beheer op zich genomen. Onder zijn bezielende leiding is Color Business Center Andelst inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige speler in de (regionale) markt. Want ja, het merendeel van de gevestigde ondernemers komt of uit de Betuwe, of uit een omtrek van 10 tot 20 km.

In tegenstelling tot alle andere Color Business Centers verhuurt Color Business Center Andelst naast 20 kantoren ook 14 bedrijfsunits. Deze bedrijfsunits variëren in grootte van 100 tot 210 m2. Een groot aantal bedrijfsunits zijn in gebruik als opslagruimte, of dienen als werkplaats. Zo is er een autobedrijf gevestigd en een catering bedrijf.
Al deze verschillende bedrijven, met hun eigen expertise, maken ons center tot een kleurrijk geheel. Zo kom je iemand tegen in een werkoverall of keukenschort of dan weer in een driedelig kostuum. Het motto hier in de Betuwe is “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”! De sfeer is vooral informeel, persoonlijk en gezellig. Veel huurders zitten er al vanaf het eerste uur! Zo een bedrijf is bijvoorbeeld Vendere. Zij zijn 13 jaar geleden begonnen in één kantoor en bezetten nu de gehele bovenverdieping met zo’n 50 medewerkers.
Het contact tussen het Color Business Center team en de ondernemers en medewerkers van alle gevestigde bedrijven is daarom misschien wel zo intensief, en dat schept een band. Soms hebben we aan een half woord genoeg.
Ook het team van Color Business Center Andelst is er één van het eerste uur. Marlies heeft vorig jaar haar 12½ jarig jubileum gevierd en Miranda en Jeanine mogen respectievelijk dit jaar en volgend jaar hun 10 jarig jubileum vieren. Simone is dapper op weg om haar eerste lustrum bij ons te vieren.
Wij zijn er als team reuze trots op dat in het inmiddels 13 jarige bestaan van Color Business Center Andelst er weinig verloop is waardoor de bezetting van het pand hoog is.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

bedrijfsruimte in gouda
BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen