Wil je een professionele uitstraling maar geen eigen kantoor?

Dan is een virtueel kantoor jouw kantooroplossing.

VIRTUEEL KANTOOR, EEN ADRES VOOR JOUW BEDRIJF ZONDER VAST KANTOOR

Wil je een professionele uitstraling, maar geen eigen kantoor? Dan is een virtueel kantoor jouw kantooroplossing. De simpelste versie is een Mailbox Plus, dit biedt je een kantooradres zonder kantoor………..je gebruikt ons adres voor je bedrijfscorrespondentie, je ontvangt bij ons je post en je kunt gebruik maken van een werkplek of een vergaderzaal wanneer het jou uitkomt.

ONS KANTOOR IS JOUW KANTOOR, JE BENT ER ALTIJD WELKOM!

Wat krijg je? Een Mailbox Plus bestaat uit een adresservice. Je kunt dit eventueel aanvullen met een eigen telefoonnummer en telefoonbeantwoording, je hebt dan een volledig Virtueel Kantoor. Ook kun je alleen gebruik maken van de telefoonbeantwoording, zodat jouw bedrijf tijdens kantooruren altijd telefonisch bereikbaar is.

Je kunt tegen een voordelig tarief een flexibele werkplek huren of een vergaderzaal. Ook onze andere vestigingen staan voor je open.

Wist je dat je in alle vestigingen van Color Business Centers, die over een restaurant of lounge beschikken, kunt aanschuiven om op je gemak te werken? Gratis WiFi is beschikbaar.

Mailbox Plus vanaf € 75 per maand.

Een impressie van de Color Business Centers

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen