De kantoren van Color Business Centers zijn ideaal

voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt.

FLEXIBELE KANTOREN

Color Business Centers biedt volledig ingerichte kantoren, ideaal voor als je snel wil starten. Maar ook een kantoor zonder meubilair dat je helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten is beschikbaar. Wij regelen je internetaansluiting en eventueel je telefoon. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn.  Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt bij Color Business Centers!

Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren en in bijna alle centers kun je gebruik maken van het restaurant.

De kantoren van Color Business Centers zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wil, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan.

Een impressie van de Color Business Center kantoren

Neem contact op

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Start typing and press Enter to search

BEL MIJ TERUG VOOR EEN
VRIJBLIJVEND GESPREK
Alle rechten voorbehouden © Color Business Centers
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo
snel mogelijk contact met u opnemen